BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Selasa, 11 Mac 2014

Phytoscience Stemcell...jom berkaaching $$$$$$

TAHUKAH ANDA?

Proses penuaan merupakan proses yang dialami setiap makhluk hidup. Hal ini dapat berlangsung secara fisiologis mahupun patologis.. Pertumbuhan manusia normal dapat digambarkan seperti gunung. Tahap pertama meningkat, mencapai puncak (saat manusia berumur 20-an), tiba tahap kedua menurun. Dengan sendirinya ,JIKA PROSES PENUAAN DAPAT DIHENTIKAN saat manusia berada di puncak, KEMUDAANNYA AKAN BERTAMBAH.

Tetapi bagaimana mahu hentikan Penuaan pada kulit wajah?

Hasil daripada kajian Makmal terkemuka Switzerland. Apple Stem Cell merupakan penemuan terkini untuk Anti-Penuaan. Ianya telah terbukti dan diperakui oleh sainstis seluruh dunia.Untuk mengekalkan keremajaan, produk yang diasaskan oleh Apple Stem Cell merupakan pilihan yang terbaik.

"Apple Tree Switzerland Uttwiler Spatlauber"

Apple ini tidak sama seperti apple yg terdapat di pasaraya atau kedai-kedai. 

- JIKA BUAH APPLE INI JATUH KE TANAH IA TIDAK AKAN KECUT ATAU BUSUK SEHINGGA 4 – 6 BULAN
- JIKA POKOK ATAU BUAHNYA TERCEDERA IA AKAN PULIH DENGAN CEPAT

Ini bermaksud "STEM CELL" pokok apple purba ini sangat KUAT.



PERKARA PERKARA PENTING YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG PRODUK.

1. Produk Double Stemcell ini telah dipatenkan di US.
...
2. Produk ini di daftarkan denagn SGS. SGS ialah satu pihak bebas bertempat di Singapura. Bukanlah satu perkara yang mudah untuk mendapat kelulusan dari SGS Produk perlu melalui banyak ujian ujian rapi sebelum diluluskan. 

Petikan dari 
www.sgs.sg : At SGS, we provide independent services that touch the lives of millions of people across the globe. We provide you with industry leading inspection, verification, testing and certification services – anywhere in the world.

When it comes to the products and services you produce or purchase, their quality, safety and compliance is vital. Whatever your industry, wherever your operations, we deliver essential information – when you need to be sure.

3. SIRIM : Badan Piawaian Malaysia. Kelulusan hanya diperolehi selepas ujian ujian rapi terhadap barangan lulus.

4 & 5. 100% vegetarian.

6. HALAL MALAYSIA.

7. Syarikat mempunyai product liability Insurancesebanyak RM 3 juta dengan MSIG (Mitsui Sumitomo Insurance Company) salah satu syarikat insurans terbesar di dunia.

8. Berdaftar dengan KKM (KKM-163/S/25 Jld.214)

9. KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL:

A. Stem Cell Apple - Fungsi : Penghasilan Sel Baru, Antioksidan yang tinggi, Melindungi Pertumbuhan Semula sel Kulit, Pemulihan Luka

B. Stem Cell Anggur - Fungsi : Anti Penuaan, Perlindungan Dari UV, Meningkatkan kekuatan Sel Kulit

C. Ekstrak Acaiberry - Fungsi : Meningkatkan Metabilosma, Mengurangkan Berat Badan, Memperbaiki aliran darah, Menguatkan Jantung, Membekalkan Tenaga, Vitamin A, B1 & E

D. Ekstrak Blue berry - Fungsi : Vitamin A, C, E, K, Anti oksidan yang tinggi, Singkirkan Toksin & Radikal Bebas, Mengurangkan lemak & Kolestrol, Meningkatkan Sistem Imunisasi Badan, Membekalkan Tenaga



Khamis, 16 Mei 2013

Happy New Years 2013 -Majlis perkahwinan anak perempuan.


Assalamualaikum..

Hahahahaha...Lama nyer tak blog,maaf ..masa  dah byak diluangkan kat  fb skrg..cam ner pun ari ni nak  luangkan masa gak kat blog kali ni.
Ok thn baru dah berlalu 5 bulan kan...pejam celik dah 5 bulan..jd update happy family kali ni kita mula kan dengan majlis perkahwinan anak kami..

hahahaha...tanggal 10/3/2013 majlis perkahwinan anak perempuan kami berlangsung dengan selamat nyer.
9/10/2013 majlis akad nikah pasangan mempelai...ok nti bg tgk gmbr eaa.
Sebagai mak pengantin/pak pengantin mmmg sibuk sgt2 lah dari awal sambut thn baru..dah sibuk cari2 barang utk anak perempuan kami.

Tak jauh pun cari barang ,tak lain tak bukan kat Nilai sana!..jenuh gak lah nak melayan kerenah anak perempuan kami.
hubby hanya pandang2 dan bagi pendapat aje..hppy sgt2..wlaupun penat..1 hari masa penuh dgn cari brg2 utk dibuat hantaran..
Ttg hantaran, sebgai ibu saya yg buat semua nyer..anak perempuan nak air tngan
emak nyer gak yg buat..anak perempuan sulung lah kata kan..kalu tak sedap mata memandang ,kita yg buat kita yg ubah semula..ngeeeee!

10/3/2013..majlis berlangsung dgn meriah nyer,ramai saudara mara,rakan taulan yg jauh dan dekat dtg meraikan..terima kasih tak terhingga pada semua,demi mengeratkan siratulrahim kami yg lama terpisah disbb kan kerana tuntutan masa dan mereka tinggal jauh2. TAk lupa pd ahli keluarga kami yg bergelar Dato,Datin yg sama2 dpt meluangkan waktu demi meraikan majlis anak kami, walaupun mereka mmg sibuk...

Alhamdullilah...

Pelamin mempelai
Hantaran dr pihak kami perempuan-simpel kan!
Anak2 buah kami..ngah bincang ape lah tu..!
Selamat Pengantin Baru...

Khemah utk para tetamu
Majlis akad nikah mlm 9/3/2013
Berdebar...my hubby! nak terima menantu..
Menanti saat anak di ijab kabul kan.
Alhamdullilah ,selamat diijab kabulkan!Sedih Uuuuu
Selesai bersanding mlam...bersama adik beradik..

Hantaran dr sebelah lelaki...
Ahli keluarga pengantin lelaki
Perbincangan keluarga pihak perempuan /lelaki
Me...
Anak2 Tahfiz..
Bunga api..!

Khamis, 22 November 2012

Cuti2 Malaysia bermula di Cameron Highland 11hb,Nov..2012

 Kami sekeluarga diberada di tinggian 1200m..wah, cntik pemandangan hawa sejuk dan nyaman!
Kami smpai di Lata Iskandar..mmg cntik...

Rabu, 21 Mac 2012

~Cuti SEMinggu...JOm KEbUkit FraseR~

~Perjalanan kami ke Bukit Frase...btolak kul 7.30pg ...dan sampai dipuncak kul 11pg...

Berhenti sebentar ...pada ketinggian 730m..nak sampai puncak nyer...1320m...nasib badan sape yg muntah2 tu...hehehehe

Alhamdullilah dah selamat smpai...anak2 dah tak tahan kesejukkan...belum tggu mlm lagi...siapa lah punya kulit yg kebal ..kita tgk nti...


Me and mom...


Baru smpai kat Apartment kami...nak angkat barang2 lak..



Petang...jln2 ngan anak2...cuaca sgt sejuk sbb hujan baru berhenti...

Pemandangan..masa ni hujan baru berhenti...

~tak lepaskan peluang...bgmbr sakan...hehehehe~


Seeeejjjuuuuuukkkkk!


Haahhh....ni lah org nyer yg kulit kebal... penuh dgn gaya..!



Bersama2 ahli keluarga ...emak dan adik sekeluarga..insyallah nti nak convoy lg...kite round satu malaysia...

Kami semua menginap di Fraser's Silver Park Resort.....


waooo...pose habis..


bergaya...

~berangkat balik..turun pada ketinggian 1230m...selamat tinggal Bkt Fraser...~

Khamis, 15 Mac 2012

~Bday Anak bujang ku yg ke...19thn~

Hppy Bday anak ku Azizul Haqim...yg ke 19thn..

Doa dan harapan ibu/ayah...jd anak yg soleh,berbakti kpd kluarga ...moga murah rezeki dan sentiasa dibwh lindungan Allah Swt yg maha Esa...amin.





Suasana gelap ...senyuuumm masing2!










Me..and my hubby...dah bujang anak ibu/ayah..






Siap sedia.."hppy bday..to you,...hppy bday to you,..hppy bday to Azizul Haqim ...tiuuuupppp!








 3 dara pinggitan sdng bergaya..hahahaha!





~Bersama ibu tercinta...



~Tinggi nyer kamu...~




~sedap kan ayah..kek ni, time kasih ibu/ayahhh!~

Selasa, 3 Januari 2012

Macam gaya...bila masing2 dah bgambar...

Takut kuda ni mlompat aje..sbb eja dah berat...mkn byak cuti2 malaysia...hahahaha
Toloooonggg...tooolloooooooonggggg...berat sgt niiii...
Brooooomm...brooooomm...eja pegang kuat2 ti jatuh...!!
Si ayah sedang pilih telor penyu...sape nak mkan telur penyu ni...!! 
Nyaaamm,nyammm,,,,nyaammmmmm...nak cuba lah mkn telur penyu ni...berani ke? 

Nuffnang Ads